Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

catering Creatief mediterraan, catering

Een bijzonder restaurant aan het mooiste pleintje van Harderwijk, vlakbij de boulevard. Het interieur is warm, in de kleuren aubergine, donkerrood en mosterdgeel met een enorm schilderij van groenten aan de muur. In de open keuken zie je de koks aan de slag om al het lekkers te bereiden. De gerechten hebben een Mediterraans tintje. Alles, van het brood en de koekjes tot de tapenades wordt in eigen keuken gemaakt, allemaal met verse producten. Hier absoluut geen saaie omelet op de kaart voor vegetariërs, maar superlekkere gerechten als groentetempura, risotto of pasta met rucola. Een aanrader!

Prijsindicatie

Vegetarisch menu 3 gangen: 36 euro, vier gangen: 46 euro, vijf gangen: 56 euro  

Adres

Vischmarkt 6
Tel. (0341) 43 12 56
Geopend: di t/m za vanaf 18:00 uur, zo lunch van 13 tot 18 uur
Website: www.rttll.nl

contentmap_plugin

Remy
Wij hadden dezelfde ervaring als olga. Het is voor het eerst dat we een keer op een creatieve en culinaire manier verrast zijn. Leuke gerechten en hapjes en goede sfeer. Aanrader dus!
Olga
Super restaurant! Sterwaardig, maar gelukkig willen ze die niet, zodat de prijzen ook nog te doen zijn. Voor €35 heb je een driegangenmenu en voor €45 een viergangenmenu (je kunt geloof ik ook 5 gangen nemen nog). Als je van tevoren aangeeft dat je vegetariër bent (of andere "dieet"wensen hebt), zorgen ze voor perfect afgestemd menu dat regelmatig wisselt. Gebruik van verse , zo mogelijk biologische, groenten, bijpassende wijn etc. Denk niet dat je alleen een 3 gangen menu krijgt, want ze stoppen overal amuses vor, tussen en na, dus reken zeker op 8 verschillende gerechtjes! Zeker een keer gaan eten!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Leeuwarden - Wannee
zondag 16 februari 2020

Gastronomisch groenterestaurant  

Den Bosch - Shirak
dinsdag 28 januari 2020

  Armeens - vegetarisch

Alphen - Restaurant Aap
zaterdag 04 januari 2020

(Zuid-) Afrikaans. 

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens