Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

catering Creatief mediterraan, catering

Een bijzonder restaurant aan het mooiste pleintje van Harderwijk, vlakbij de boulevard. Het interieur is warm, in de kleuren aubergine, donkerrood en mosterdgeel met een enorm schilderij van groenten aan de muur. In de open keuken zie je de koks aan de slag om al het lekkers te bereiden. De gerechten hebben een Mediterraans tintje. Alles, van het brood en de koekjes tot de tapenades wordt in eigen keuken gemaakt, allemaal met verse producten. Hier absoluut geen saaie omelet op de kaart voor vegetariërs, maar superlekkere gerechten als groentetempura, risotto of pasta met rucola. Een aanrader!

Prijsindicatie

Vegetarisch menu 3 gangen: 32 euro, vier gangen: 40 euro, vijf gangen: 50 euro  

Adres

Vischmarkt 6
Tel. (0341) 43 12 56
Geopend: dagelijks vanaf 17:00 uur, in het weekend vanaf 12:00 uur
Website: www.rttll.nl

contentmap_plugin

Remy
Wij hadden dezelfde ervaring als olga. Het is voor het eerst dat we een keer op een creatieve en culinaire manier verrast zijn. Leuke gerechten en hapjes en goede sfeer. Aanrader dus!
Olga
Super restaurant! Sterwaardig, maar gelukkig willen ze die niet, zodat de prijzen ook nog te doen zijn. Voor €35 heb je een driegangenmenu en voor €45 een viergangenmenu (je kunt geloof ik ook 5 gangen nemen nog). Als je van tevoren aangeeft dat je vegetariër bent (of andere "dieet"wensen hebt), zorgen ze voor perfect afgestemd menu dat regelmatig wisselt. Gebruik van verse , zo mogelijk biologische, groenten, bijpassende wijn etc. Denk niet dat je alleen een 3 gangen menu krijgt, want ze stoppen overal amuses vor, tussen en na, dus reken zeker op 8 verschillende gerechtjes! Zeker een keer gaan eten!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht op de stad, trendy maar vooral gezellig

Leiden- Hoezo
dinsdag 12 maart 2019

 Creatieve vega(n) gerechten, fijne sfeer

Vogelenzang - Buitenplaats Plantage
zondag 03 maart 2019

 Biologisch - veel aangename binnen- en buitenruimte

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

horecarama

Kerstpakket

Horeca grootkeuken shop

Maxaro keukens