Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Spaans Argentijns

Café-restaurant in een monumentaal middeleeuws pand met verrassend lekkere gerechten op de kaart. Naast een aantal bijzondere vegetarische voor- en hoofdgerechten ook een ruime keuze aan brood met lekkere dips.

Prijsindicatie

Hoofdgerecht rond 20 euro

Adres

Groenmarkt 37
Tel. (0575) 511 213
Geopend: dagelijks vanaf 11:00 uur voor de lunch
Website: www.restaurant-toro.nl

contentmap_plugin

Yvette
We moesten om te beginnen vrij lang wachten op ons eten, we zijn beide vegetarisch en hadden een quiche met spinazie besteld. Deze smaakte erg goed maar helaas zat er zand in de spinazie. Na dit te hebben gemeld bij de eigenaar/manager, die ons overigens niet wilde geloven maar ook niet wilde proeven, kregen we een aardappelpuree schotel waarin witlof zat die niet voldoende gaar was. Na dit ook te hebben gemeld had de eigenaar het wel een beetje gehad met ons en wij met hem. We hebben betaald en zijn vertrokken en zullen er niet nog eens gaan eten.
cees
Wij moesten voor 6 karafjes kraanwater 9 Eurobetalen! Natuurlijk hebben wij dat niet betaald op een rekening van ver over de 100 euro.
Siets
Super plek om te rusten. Ik ben een pelgrim die 3000 km naar Santiago de Compostella loopt en moet veel drinken door het vocht verlies tijdens het lopen. Ik bestelde bij Toro een grote pot thee (munt), maar ze hadden geen pot of carafe of iets anders. Na het eerste glas vroeg ik daarna enkele glazen heet water. Werd ik voor elk glas heet water 2.25 in rekening gebracht. Totaal €9 voor heet water vond ik belachelijk, maar Toro niet.
Douwe
Heel lekker gegeten! 3 vegetarische hoofd maaltijden, die ik had was erg lekker bereid. Heel lekker brood met lekkere olijven tapenade. Leuke sfeer en smaakvol ingericht. Een aanrader!!
Annie.Repelsteel
Je had er verstandiger aan gedaan om je excuus aan te bieden voor de vertraging wegens enorme druktie die avond en de koffie gratis aan te bieden als blijk van dit excuus.Restaurant Torro heeft niets begrepen van hoffelijkheid in het horecavak. Wat je nu bereikt hebt is dat mensen je restaurant gaan mijden. En dat inkomensverlies had je kunnen voorkomen door een kopje koffie met de kostprijs van 30 cent aan te bieden.
Barbara
Leuke stadt restaurantje, bijzonder mooie terras ( heerlik in de zon). Lekker eten en erg vriendelijke bediening.
hayat
Bij deze wil ik even melden dat het eten al klaar stond en ik op het punt stond het te brengen maar jullie zelf allang hadden besloten weg te gaan dat was wel duidelijk.Het was erg druk iedereen heeft even moeten wachten en iedereen ging toch tevreden weg dus dat zegt meer over u dan over ons.De eigenaar heeft het meegekregen en heeft besloten dat u gewoon u koffie moet afrekenen zoals ieder ander, want tenslotte was de koffie toch op en dus wel lekker. Na dat u zomaar uit niks besloot weg te rennen kwam de serveerster verhaal halen en viel er inderdaad wat woordenwisselin g wat een logische gevolg is.Dus met Toro is niks mis mee.
Karlijn
Hoewel de uitstraling van het restaurant bijzonder gezellig is, bleek al snel dat ze hier van gastvrijheid niets begrepen hebben. De kaart is leuk, het leek allemaal lekker, maar toen we na 50 (!) minuten nog niet eens een stokbroodje met wat tapenade voorafgaand aan onze lunchsalades hadden gekregen (en niet eens een excuus voor deze traagheid nadat we hierover vriendelijk opheldering hadden gevraagd - 'het brood zat nog in de oven' - TOEN NOG STEEDS DUS!) hebben we de tent maar verlaten. Wat volgde was een ordinaire scheldkannonade van de serveerster (aantal woorden daarvoor gesproken: 5, waarvan vriendelijk: 0) en dreigementen van de eigenaar dat we de koffie en thee moesten betalen omdat hij anders de politie zou bellen. Wij hadden 50 minuten van onze tijd zitten te verdoen bij Toro... Nee, dit is niet het restaurant waar je voor je plezier naar toe gaat! Een absolute AFRADER!
Maartje!
Aardig personeel ook!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Leeuwarden - Wannee
zondag 16 februari 2020

Gastronomisch groenterestaurant  

Den Bosch - Shirak
dinsdag 28 januari 2020

  Armeens - vegetarisch

Alphen - Restaurant Aap
zaterdag 04 januari 2020

(Zuid-) Afrikaans. 

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens