Smaakvol eten in restaurant, serre of op het terras €€ - €€€

Duurzaamheid, lokaal inkopen en zoveel mogelijk uit het hele product halen komen we gelukkig steeds vaker tegen. Al zijn het ook termen die erg kunnen verschillen wat betreft invulling. Dus geven we er pas een plus voor als het opvallend ver gaat. Thibeau is gezellig en smaakvol ingericht en heeft een aantrekkelijke menukaart waarvan grofweg de helft vega(n) gerechten zijn.  'Small' en 'Large' dishes is een sympathiek concept, maar we lezen liever dat we keuze hebben tussen grote en kleine porties van een hoofdgerecht. Nu lijkt het een vervanging van de termen voor- en hoofdgerecht. Hoewel de dinerkaart niet heel uitgebreid is, blijkt uit recensies dat wat er gemaakt wordt in de smaak valt bij bezoekers. De bediening is vriendelijk en krijgt opvallend vaak een compliment. De lijst met lunch- en 'all day long'- gerechten is langer dan de dinerkaart, die ons in de eerste plaats interesseert, en klinkt aantrekkelijk. 

Adres

Ziekerstraat 9
Tel:  (024) 845 7937

Openingstijden: (alle dagen voor lunch). Voor diner: di, wo, do van 17.00- 22.00. Vrijdag en zaterdag van 17.00- 23.00. Zondag: van 17.00 - 21.00. 
Website: thibeau-nijmegen.nl/lunch-diner/

contentmap_plugin

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Dordrecht - Rebel Rebel
zaterdag 04 februari 2023

 vegan bar/restaurant, trendy  - € tot €€

Arnhem - MoushMoush
maandag 05 december 2022

 traditioneel Syrisch - €€ 

Delft - Flow Yoga & Food
dinsdag 01 november 2022

Verrassende keuze en verwennerij in ontspannen sfeer - €€

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

dekbeddiscounter