Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Eetcafé, eclectisch

Prettig eetcafé in een gezellig deel van Maastricht. Er staan altijd een achttal originele vegetarische voor- en hoofgerechten op de kaart. Er wordt ook mooi aangeduid welke veganistisch zijn. Alle gerechten worden geserveerd met frietjes en een lekkere salade. Leuk interieur. Reserveren aanbevolen, vooral in het weekend.

Prijsindicatie

Hoofdgerecht rond 20 euro, vegetarisch 3 gangen-menu €32,5

Adres

Rechtstraat 78
Tel. (043) 325 20 97
Openingstijden: dagelijks vanaf 17.30 uur
Website: www.eetcafeceramique.nl

contentmap_plugin

Judith Magdelijns
Ze zeggen wel eens dat wanneer de keuze aan vegetarische gerechten groot is (en in dit geval zelfs groter dan het vlees- en vis menu), dat het dan wel goed zit met het eten. Dit kan ik bij dit restaurant zeker beamen! Voor het eerst kostte het ons wat tijd om een gerecht uit te zoeken: er was zoveel keuze! Zowel voor-, hoofd- als nagerecht waren heerlijk en was zo op. Daarnaast is het restaurant makkelijk te bereiken: het zit vlakbij het centrum. Voor ons was het slechts 10 minuten lopen vanaf onze overnachtingspl ek.De bediening was ontspannen en je voelde je er op je gemak. Echt een AANRADER! (Met hoofdletters, ja)
jan
Al eens eerder hier gegeten wat uitstekend beviel. Nu met mijn vrouw die al zeker 40 jaar vegetarisch is. Als zij zegt dat het heerlijk was - en dat deed ze - dan is dat een groot compliment! Zelf ook heerlijk gegeten en wij komen zeker weer terug. Bediening is gezellig gewoon, ze hebben ook keus voor vegans en de ligging tussen ststion en binnenstad is centraalKortom: aanrader!
Eva
Supergezellig restaurantje in de mooiste wijk van Maastricht. Eetcafé Céramique is al jaren vaste prik voor mij en het is me nog nooit tegen gevallen. Vriendelijke en enthousiaste bediening en een gezellige ambiance. De vegetarische gerechten zijn heerlijk en origineel! De traditionele salade geitenkaas staat er ook bij (en is trouwens top!) maar de andere vega gerechten zijn erg origineel: doe eens gek met een witlof-rabarber lasagna of een pompoen risotto! Vorige week ook weer top gegeten! Dankjulliewel!
Tinne
Zowel ik als mijn niet- vegetarische tafelgenotes hebben lekker gegeten. Dus ideaal voor een gemengd publiek.Het dessert viel wat tegen, dat leek niet echt vers, en was ook erg zwaar.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Leeuwarden - Wannee
zondag 16 februari 2020

Gastronomisch groenterestaurant  

Den Bosch - Shirak
dinsdag 28 januari 2020

  Armeens - vegetarisch

Alphen - Restaurant Aap
zaterdag 04 januari 2020

(Zuid-) Afrikaans. 

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens