Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Indiaas


Het enige Indiase restaurant  in Nederland met enkel vegetarische gerechten op de menukaart! De Zuid Indiase gerechten zijn met zorg bereid op traditionele wijze zonder vlees, vis of ei. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van dierlijk vet, maar worden alle gerechten in puur vet bereid.

Prijsindicatie

Gerechten rond €5,00

Adres

Kruisstraat 92 a
Tel. (040) 2028071
Openingstijden: ma t/m do 16.00-23.00, za-zo 12.00-23.00, maandag gesloten
Website: www.sri-ganesh.nl

contentmap_plugin
Ella
Apart, lekkere keuken, maar je moet je huiswerk gedaan hebben om goed te kunnen bestellen.
Caroline
lekker gegeten bij Sri Ganesh, onze ogen waren groter dan onze magen en mochten de gerechten meenemen. De naan was top! Inrichting is bijzonder (kitschkermis, niet helemaal mijn smaak), de muziek authentiek indiaas. Als ik nog eens naar Eindhoven kom dan weet ik in ieder geval een restaurant waar je voor een goede prijs heerlijk kan eten.
N. Wiedenhof
Het is een simpel restaurant. De keuken is goed, zeer smakelijke gerechten, opgeschreven op de menulijst in een taaltje vol fouten, echt lachwekkend. Maar als je de gerechten kent, kun je je keus maken. Moeilijker wordt het voor iemand die niet weet wat. Heb ook de indruk dat er telkens andere lui staan. Als het vol loopt is er geen extra personeel: 1 iemand die serveert.Er is veel keus en we vonden het allemaal prima. Ben benieuwd wanneer ze hun prijzen verhogen. Want doorsnee Indiër is best prijzig. Deze dus nog niet. En wat een gemak: alles veggie. Alleen: geen alcohol.
Erik
Heb er nu 2 keer gegeten, allebei de keren goed. Dit keer aten we dosa (ja, ze hebben idli en dosa!) gevuld met paneer, en currie van aubergine en dal van zwarte bonen. Erg lekker. Absolute aanrader.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Versterking gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.

kookworkshop

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Amsterdam - Yerba
zondag 28 oktober 2018

Creatieve plantaardige keuken   

Driebergen - Rebels
zondag 28 oktober 2018

Gastronomische seizoenskeuken     

Amsterdam - Oresti's taverna
donderdag 25 oktober 2018

Mediterraan      

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

Maxaro keukens

Kerstpakketten bij Kerstpakket.net

Habitas Online.nl