Eten met uitzicht over de stad, trendy maar vooral gezellig €€

Restaurant de Dak-kas is gevestigd boven een parkeergarage. Zodra de sombere etages met auto's - (per lift, trap) zijn gepasseerd beland je in een andere wereld. De kas is industrieel en licht van opzet met in het interieur veel hout en planten. Op de menukaart staan - naast een vlees- en visgerecht uiteraard ook vegetarische gerechten: een soep, drie voorgerechten en vier hoofdgerechten. De laatsten overlappen elkaar gedeeltelijk qua portiegrootte dus de werkelijke keuze is minder. Hoewel het eten er verzorgd uitziet en goed smaakt moeten de culinaire verwachtingen niet te hoog gespannen zijn. Dit restaurant vonden wij toch thuishoren in de gids vanwege de totaalbelevenis.  De ruime opzet biedt zowel plaats aan borrelaars met kleine gerechtjes (probeer de oesterzwambitterballen) als aan restaurantbezoekers- dat maakt de sfeer levendig. Op het dak bevindt zich ook een groot terras en een hoek met kruiden- en groentenbedden. Het uitzicht over de stad is vanwege die hoogte indrukwekkend . Bij ons bezoek was de bediening aardig, vlot en attent. 

Adres

de Witstraat 1A ( boven parkeergarage de Kamp)
Tel:  (023) 5749526
Openingstijden: diner vanaf 17.30 uur. Op di-, woe-en zondag tot 22.00 uur. Donderdag tot 23.00 uur en vrij- en zaterdag tot 24.00 uur. Maandag gesloten..
Website: dedakkas.nl/menukaart

contentmap_plugin

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Berg en Dal - Puur Sanh
maandag 01 augustus 2022

  wijnrestaurant met gastronomisch plantaardig menu   -  €€€

Haarlem - Mama Gaia
woensdag 15 juni 2022

Hip, ruim en licht- €€€

Nijmegen - Thibeau
donderdag 05 mei 2022

Smaakvol eten in restaurant, serre of op het terras €€ - €€€

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

Boodschappen.nl

dekbeddiscounter