Open menu

(gepofte) groenten in de hoofdrol €€

Restaurant Pof ligt op een stadslandbouwproject en neemt een charmant plekje in binnen het steeds hipper wordende Amsterdam-Noord. Zicht op grasveld, natuurspeeltuin, wijngaard en scharrelende varkens en kippen: dat klinkt alvast fijn. Het restaurant beschrijft zichzelf als de 'bijkeuken' van het complex omdat het zoveel mogelijk gebruik maakt van de producten van de buren. Maar hoezo 'bij'keuken? 
Op de avondkaart staan 9 aantrekkelijke groentegerechten. Desgewenst aan te vullen met betaalbare, smakelijk klinkende bijgerechten. Die kun je ook delen met je tafelgenoten - wat vaak tot onduidelijkheid leidt over de te verwachten portiegrootte. Om die reden wordt aangegeven dat bij oplopende prijs ook een meer vullende portie verwacht mag worden. En 'pof' slaat natuurlijk op de favoriete bereidingwijze. In een speciale oven wordt het overgrote deel van de gerechten zonder toegevoegd vocht of olie bereid wat een intensieve smaak oplevert.Trek gerust wat extra tijd uit om ook het omliggende terrein te ontdekken.

Adres

Meteorenweg  282
Tel: (020) 331 2351
Openingstijden: wo t/m vr vanaf 12 uur, weekend vanaf vanaf 10 uur - keuken sluit om 21.30.
Website: pofamsterdam.nl/

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Den Haag - Rozey
vrijdag, 17 mei 2024

volledig vegetarisch, alles inclusief - €€

Utrecht - Heimat
dinsdag, 16 april 2024

 informele groentegastronomie - €€€

Amsterdam - Kailash Parbat
dinsdag, 02 april 2024

 authentiek, vegetarisch Indiaas  - € tot €€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama