Hip, ruim en licht- €€€

In een industrieel pand van 4 verdiepingen bevindt Mama Gaia zich op de begane grond. De inrichting is smaakvol en warm-modern. In het pand gebeurt meer - zo worden er werkplekken verhuurd en plannen gesmeed voor meer verantwoord ondernemen. Vandaar dat de overkoepelende naam van het gebouw "Impact Hub Oceans" is.  Hoewel Mama Gaia in eerste instantie wat meer gericht leek op interne gebruikers en hun contacten is de menukaart nu anders en interessanter van opzet geworden. Er wordt gewerkt met een 3 of 4 gangen-seizoensmenu: elke gang bestaat uit twee gerechtjes gebaseerd op groenten, denk bijv. aan aubergine, paddenstoelen, doperwten, asperges, mais, koolrabi, met gebruik van "Nduja, toum, dashi en miso". Met een prijs van 38,- voor een 3 gangenmenu mag je daar best wat van verwachten. Aan de Vegatopiaan om het te proberen. Een voordeel vinden wij dat je bij mooi weer ook buiten kunt eten. 

Prijsindicatie

€€€ 

Adres

Gonnetstraat 26
Tel: (023) 2123030
Openingstijden voor diner: do-, vrij-, en zaterdag van 17.00 - 22.00 uur. ( voor ontbijt, koffie en lunch gelden ruimere openingdagen en tijden)
Website: mamagaiahaarlem.nl/

contentmap_plugin

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Delft - Flow Yoga & Food
dinsdag 01 november 2022

Verrassende keuze en verwennerij in ontspannen sfeer - €€

Amersfoort - Rozey
woensdag 31 augustus 2022

  alles inclusief, volledig vegetarisch -  €€

Berg en Dal - Puur Sanh
maandag 01 augustus 2022

  wijnrestaurant met gastronomisch plantaardig menu   -  €€€

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

dekbeddiscounter