Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Indonesisch, bezorgt ook

Eenvoudig ingericht buurtrestaurant met uitgebreide vegetarische kaart. De vegetarische rijsttafel staat niet op het menu, maar is gewoon te bestellen. Zeker een omweg waard. Met name het auberginegerecht is bij de Vegatopiaredactie erg geliefd. De bediening is hartelijk maar soms wat aanwezig. In het weekend reserveren aanbevolen. In de zomer is er ook een terras. In een deel van Amsterdam wordt ook bezorgd via thuisbezorgd.nl en afhalen en catering behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijsindicatie

losse gerechten: 7,50 euro
3 gangen rijsttafelmenu: 22,50 euro
nasi rames special:10 euro 

Adres

Admiraal de Ruyterweg 337
Tel. (020) 682 18 85
Openingstijden: di-zo van 16 tot 22 u
Website: www.betawi.nl

contentmap_plugin
Hans
Sorry, maar dit tentje is de tweede plaats echt niet meer waard. Alles veel te vet. Eigenaar lijkt een psychiatrische patiënt. Nooit meer.
Rose
Ik heb hier een paar jaar geleden een paar keer heerlijk gegeten met m'n ouders.Vorige week waren we er terug en we waren het er helaas over eens: nog steeds een fijne plek, maar het eten is wat minder geworden. Geen zacht en smaakvol soyavlees meer, maar gewone soyabrokken, aan de taaie kant, wel aardig gekruid.Of zou het komen omdat we zeiden dat we op tijd weer weg moesten.
Choice
Vdaag heerlijk gegeten! Uitgebreide keuze menu. Een gerecht met tempe gekozen(v220). Ik zal zeker vaker terugkeren om er te eten of eten af te halen. Ik vond de sfeer prima, dat creëer je in mijn optiek grotendeels zelf, gemoedelijke kleine zaak.
Niels
Erg lekker maar de sfeer kan beter.
Paula
Een paar jaar geleden hier heerlijk gegeten. Lekkere saté. Na afloop kregen we het restant in bakjes mee naar huis. Hele aardige mensen.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Haarlem - Wereldkeuken
maandag 26 november 2018

Wereld(s) eten bereid door wereldburgers

Utrecht - Anan
zaterdag 17 november 2018

 Vietnamees streetfood     

Amsterdam - Yerba
zondag 28 oktober 2018

Creatieve plantaardige keuken   

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

Maxaro keukens

kerstpakkettenidee