Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Chinees, vegetarisch

Ook Utrecht kan tegenwoordig genieten van een 100% vegetarisch Chinees restaurant. Niet alleen om ter plekke te eten, maar ook om gerechten af te halen. Op de menukaart is aangegeven welke gerechten met ei zijn bereid en welke eventueel zonder ei bereid kunnen worden, dus ook veganisten kunnen hier terecht. Ruime keuze!

Prijsindicatie

hoofdgerecht tussen 10 en 15 euro   

Adres

Antonius Matthaeuslaan 112
Tel. (030) 785 29 79
Dagelijks geopend van 16 uur, ma gesloten
http://soy-utrecht.nl

contentmap_plugin

Madelon
Ooit 1x afgehaald, maar nooit meer! Bij thuiskomst klopte het niet dus heb ze gebeld. Waren zeer onvriendelijk en een tegemoetkoming wilde ze niet doen. Ja, zo trek je mensen............not! Mensen ga liever naar De Oude Plek in R'dam het is even rijden, maar de moeite echt waard. Zoveel lekkerder dan bij Soy = Zooi en tenminste wel vriendelijk personeel! Kies dan voor de 3e zaterdag v/d mnd, dan is er altijd een lopend buffet voor een vaste prijs. Zo proef je van alles wat en is het ook nog eens voordeliger dan ala carte. Fijn.............gratis parkeren!
johan pest
Vandaag voor het eerst bij Soy afgehaald
Het eerste wat opvalt is de schone inrichting ,dan de uiterst vriendelijke gastvrouw die bereid is om al je vragen te beantwoorden ,en dan het eten ,daar kan ik kort over zijn ; Indrukwekkend Goed !!!!!!!!
Wij hadden gekozen voor een combinatie gerecht met babi pangang en foe yong hai met bami ,daarbij een portie sate en gebakken banaan .
Alle gerechten waren heerlijk van smaak en niet van echt vlees te onderscheiden .waanzinnig goed !!!
Ben je vegetarier of veganist ,dan is Soy een absolute aanrader .

Ro
Regelmatig eet ik bij Soy en het eten is super, zo ook de service! Veel keus en vegan friendly!
Kees
Alles, echt alles smaakt hier meer dan lekker!We halen vaak op en gaan er ook regelmatig eten.We wonen op 3 minuten loopafstand en zij daar zeer blij mee.
Bart Aarts
Afgelopen week hier gegeten en overrompeld door de grote keus. Was absoluut allemaal lekker wat we namen en de eigenarese was erg vriendelijk en oprecht geïnteresseer d.
Merel
Thomas,als de beste kok daar werkt,dan heb je nog nooit in een sterrenzaak gegeten dan praat je wel anders.Ooit hier besteld,eenmaal thuis had ik het verkeerde.Gebeld,kreeg geen geld terug of een vervangend gerecht.Echte klantvriendelij ke service.......NOT!Nooit meer Soy!Tip;Ga gewoon eten bij De Oude Plek in R'dam,vooral elke 3e zaterdag v/d maand.
Anna van Neerven
Vandaag, 27 mei 2013 samen met mijn tante bij Soy afgehaald. Ik ken SOY via de gastvrouw die bij mij eens een bezoekje in de winkel bracht. Zij gaf mij haar visitekaartje. Mijn tante en ik hebben erg genoten van haar gastvriendelijk heid, en haar lieve man die de gerechten hemels laat smaken. Als vegetariër ben ik verrast van de verschillende gerechten die SOY haar klanten aanbiedt. Verse groenten, en heerlijke soya. SOY BEDANKT!
Ella
Vorig weekend voor het eerst in 25 jaar weer koe lo yuk gegeten. Heerlijk, ook de rest van de gerechten waren zeer lekker en gezond met de verse groenten en weinig vet. Normaal vermijd ik vleesvervangers , dan lijkt het alsof je toch iets vleesachtigs nodig hebt, maar dit experiment, eten in dit goede restaurant met mockmeat, was toch zeer geslaagd te noemen. de veggie "kippen"soep, "kip" met cashews en babipangang waren ook erg lekker!
Esther
Het eten in SOY is echt heel erg lekker! Ik ben ook nog in de keuken gewezen kijken, het is daar erg schoon, de olie zag er vers en schoon uit alles was schoon, echt top! Ik ga er zeker vaker eten! Ik vond vooral de babi panggang lekker!
Pim
Super lekker eten en super vriendelijk personeel! Ik heb zelf al veel verschillende soorten imitatievlees uitgeprobeerd. Maar zo lekker als de Babi Pangang en Saté van Soy ben ik ze nog niet tegengekomen! Echt een aanrader dus!!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Alphen - Restaurant Aap
zaterdag 04 januari 2020

(Zuid-) Afrikaans. Met aandacht voor gezond eten en voor het milieu kookt men hier meer en meer plantaardig.

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019

 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie.

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens