Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Vegetarisch,Vegan, biologisch en sfeervol

Restaurant Hagedis bevindt zich in het voormalige hbs-gebouw dat tegenwoordig als de Grote Pyr door het leven gaat. Het gebouw is met veel doorzettingsvermogen in eigen beheer opgeknapt en herbergt veel woon- en bedrijfsruimtes. Eén daarvan is restaurant Hagedis. Het menu is geheel vegetarisch en er worden uitsluitend biologische ingrediënten gebruikt. Er is keuze uit 7 voorgerechten. Er staan, naast de dagschotel, een drietal hoofdgerechten op de kaart. Daarnaast is er keuze uit verschillende kaasfondues waarbij ook een vegan variant niet ontbreekt. Voor de kinderen is er een speelhoek ingericht in het voormalige kantoortje van de conciërge van de hbs.

Veganistisch eten is hier ook goed mogelijk

Prijsindicatie

Hoofdgerecht: 17,50; dagschotel: 13,50; Kaasfondue: v.a.16,50 (pp)  

Adres

Waldeck Pyrmontkade 116
Tel. (070) 364 04 56
Geopend: do t/m zo 17.00 - 21.00 uur   
Website: www.restauranthagedis.nl

Bewaren

contentmap_plugin

Francisco
Pas hier gegeten met vrienden en we hebben genoten. Er was genoeg keuze en ieder gerecht was heerlijk. We dronken verschillende wijnen van het wijnarrangement en hadden een huisgemaakte bonbon toe. Wij komen hier zeer zeker terug.
ellenW
Leuke zaak met fijne sfeer. Veganistisch en/of glutenvrij staat keurig op de kaart aangegeven.
MaartenP
De Hagedis heeft elk seizoen een nieuwe kaart. Wat in de beschrijving staat klopt dan ook inmiddels niet meer.Er is altijd minstens één veganistisch hoofdgerecht. De kwaliteit van het eten is vaak erg goed, een enkele keer ietsje minder. Met name de nagerechten zijn echt heel lekker. Soms zijn porties wel groter of (vaker) iets kleiner dan verwacht, maar ik ben dan ook een vrij grote eter. Drie gangen biologisch eten voor 15 euro is geen geld, dit restaurant is een echte aanrader voor alle vegetariërs en veganisten. En bij mooi weer kan je buiten eten!
Liselotte
Wij zijn gisteren bij de Hagedis wezen eten. Wij reizen met het openbaar vervoer en dit restaurant is goed te bereiken. Binnen ziet het er gezellig uit en het personeel is vriendelijk en heeft duidelijk plezier in het werk. Wij hebben de dagschotel besteld, een heerlijke soep met een hoofdgerecht en tarte tartin na. Ik kan het iedereen aanraden om hier eens te gaan eten!Groet,Lise lotte
Susan
Wij hebben 14 mei heel erg genoten van de vegan Cashewfondue. Voortreffelijk! En daarna nog het hemelse hagedistoetje. ZOOOOO lekker. Wanneer we weer eens in de buurt zijn komen we Zeker terug!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Alphen - Restaurant Aap
zaterdag 04 januari 2020

(Zuid-) Afrikaans. Met aandacht voor gezond eten en voor het milieu kookt men hier meer en meer plantaardig.

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019

 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie.

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens