Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

thumbsupVegetarisch, trendy

Klein en erg romantisch gelegen restaurant in Delfshaven, de historische wijk van Rotterdam. Bestaat sinds 1984 en is onomstotelijk een van de beste vegetarische restaurants van Nederland. Keuze uit vier menu's die geregeld veranderen. Reserveren dringend aanbevolen.

Prijsindicatie

Voorgerecht vanaf €4,50; hoofdgerecht €19,50

Adres

Piet Heynplein 35
Tel. (010) 477 44 48
Openingstijden: wo t/m zo vanaf 17.30 uur
Website: www.bla-bla.nl

contentmap_plugin

ChristiaanZ
Heel leuk klein restaurantje in een mooi deel van de stad!Aankleding is aangenaam en eenvoudig en de sfeer is ongedwongen. Vriendelijke bediening die graag een praatje maakt.De drie wisselende hoofdgerechten zijn divers en een erg complete maaltijd. Veel leuke kleine gerechtjes op 1 bord vormen een geheel in een thema. Vergis je niet in je eetlust want het is een goede maaltijd!Prijs/kwaliteit is erg goed! Zeker ook de ruime keuze aan voorgerechten en nagerechten maakt het af.Als enige verbeterpunt zou de aankleding iets opgeleukt kunnen worden. Maar zodra het donkerder wordt is het al gezellig.
Arthur
Klein en gezellig restaurant. De bovenverdieping is erg geschikt voor een romantisch diner voor 2.Het eten is erg smakelijk en geeft me inspiratie om thuis gerechten na te maken. Het hoofdgerecht bestaat uit wel heel veel verschillende smaken op het bord, dit vind ik persoonlijk een beetje 'druk'.Dit restaurant is een aanrader!
jolanda van dam
Mooie en verse ingredienten lekker en creatief klaargemaakt. Ze hebben me in alle jaren van hun bestaan nog nooit teleurgesteld, altijd feest, van voorgerecht tot koffie.
Sandra
Klein maar fijn, leuke zaak, gewoon simpel met erg lekker eten.....Kom er al 20jr en nog nooit teleurgesteld naar huis gegaan....Dus gewoonweg fantastisch.....

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht op de stad, trendy maar vooral gezellig

Leiden- Hoezo
dinsdag 12 maart 2019

 Creatieve vega(n) gerechten, fijne sfeer

Vogelenzang - Buitenplaats Plantage
zondag 03 maart 2019

 Biologisch - veel aangename binnen- en buitenruimte

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

horecarama

Kerstpakket

Horeca grootkeuken shop

Maxaro keukens