Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

thumbsupChinees, vegetarisch

Een vegetarisch Chinees restaurant met vriendelijke, zeer gastvrije bediening. Zeer uitgebreide kaart. Overheerlijke saté en babi-pangang! De namaak kipfilet heeft een heerlijke bite en is nauwelijks van echt te onderscheiden. Van de gerechten wordt veel werk gemaakt. Er worden geen vette sauzen gebruikt. Als toetje wordt o.a. soya-ijs geserverveerd. Iedere derde zaterdag van de maand lopend buffet voor een vaste lage prijs. Leuke bijkomstigheid: er wordt mooi servies gebruikt. Bijna alle gerechten zijn ook veganistisch te verkrijgen.

Prijsindicatie

Hoofdgerecht rond 10 euro

Adres

Pliniusstraat 18
Tel. (010) 432 74 20
Openingstijden: dagelijks vanaf 16 uur
Website: www.deoudeplek.nl

contentmap_plugin

Madelon
Heerlijk eten. Ik geniet echt van het eten. Altijd kijk ik uit naar de
derde zaterdag, want alléén dan gaan we.

Renee Post
De oude plek is hét adres voor heerlijk vegetarisch eten. De babi pangang....mensen wat héérlijk.
Maria
Ga hier regelmatig eten ,vaak met me moeder,ook met kerst weer,ga er altijd met een voldaan gevoel weg,als je doorgeeft dat je veganist bent houden ze daar rekening ,en dat kokosijs als toetje mmmmmmmmmm
Jol
Ik werd getrakteerd op eten bij de Oude Plek. Het enige minpuntje was dat we alles in een schandalige sneltreinvaart op hadden. Kwam van de lekker.Als aperitief campari voor mijneer en jenever voor mevrouw, het eten hebben we gedeeld:vooraf sate & pangsit, daarna lekker knapperige tjap tjoy met 'vl33sjes' en diezelfde 'vl33sjes' met kerriesaus.Erbij dronken we allebei een tonic. En toen zaten we zo vol dat er helemaal niets meer bij kon.
Esmée
Al een paar keer gegeten, qua ambiance / aankleding niet bijzonder maar het eten is fantastisch! Mijn man eet wel vlees en ook die vind het prima om daar te eten. Ze verkopen hun vega producten overigens ook gewoon om mee te nemen.
Jannet
Een superrestaurant ! We wonen er niet dichtbij maar gaan er wel een paar keer per jaar naartoe!
dc
Ben erg verbaasd over de laatste reacties... Ben een tijdje geleden geweest, en vroeg direct waar de oude eigenaresse was. Zij zou een een winkel met Chinese artikelen in Chinatown Rdam begonnen zijn. De zaak heeft ze verkocht aan de kok. Kan me niet voorstellen dat hij die veranderingen heeft gedaan aan een succesformule... Vraag het eens als je er bent! Ga ik ook doen als ik er weer ben. Tolk aanwezig... ;-)@ezzie: Hoe kan het nou zoveel beter zijn dan een 'gewone Chinees'. Het IS een gewone Chinees, maar dan vegetarisch... En dat is uniek! Kom er al vele jaren met veel (eet)plezier overigens, voor concertbezoek ofzo...
MaartenP
Ik ben hier eind juli en half augustus nog geweest. De kaart was nog precies hetzelfde. Het eten vond ik nog steeds bijzonder smakelijk, misschien is er iets aan de recepten aangepast, maar daar heb ik niets van gemerkt. En de bediening weas nog steeds echt super vriedelijk en behulpzaam. Ook het gezelschap waar ik mee was waren zeer enthousiast. Ik blijf hier zeker regelmatig komen.
Kiwi
Het viel ons ook al op dat er iets veranderd was. Maar het is dus overgenomen, vandaar! Ik vind de wijzigingen ook niet onverdeeld positief. Echt jammer!
Florien
Wij kwamen hier om de week maar sinds het is overgenomen zit er erg veel smaakversterker in het eten en daar kunnen we helaas niet goed tegen. Na twee keer ziek ervan geweest te zijn komen we niet meer terug. Jammer want het was geweldig.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019


 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht over de stad, trendy maar vooral gezellig

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket