Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Vegetarisch, Guilt Millau,verfijnd

Restaurant ( Herberg) Kop van 't land ligt nog nèt in Zuid-Holland en grenst aan de Biesbosch. De mooie gerechten zijn net schilderijtjes. Er wordt gewerkt met een wisselend weekmenu waarop een tiental gerechtjes staan. Ze klinken allemaal even interressant en smakelijk. Je hebt de keuze uit een 4,5,6 (etc) gangenmenu tegen een vaste prijs. Daar wordt desgewenst ook een fijn glas passende biologische wijn bij geschonken.

Er is een fijn buitenterras met uitzicht op de rivier Merwede. De prachtige natuur van de Biesbosch en de mooie stad Dordrecht zijn dichtbij, misschien is dat een reden om er ook een overnachting in de Herberg bij te boeken?.

4 gangen: 45 euro
5 gangen: 52 euro (etc)

Adres

Zeedijk 32
Tel. (078) 630 06 50
Geopend: do t/m zo vanaf 17.30 uur; ma vanaf 18 uur; Let op in januari is de Herberg gesloten! 
Website: www.kopvanhetland.nl

 

contentmap_plugin

Arthur
Gisteren van het 7-gangenmenu genoten. Het was erg smakelijk. De gerechten zijn heel zorgvuldig bereid en zien er zo goed uit dat het zonde is om op te eten!

Dit restaurant is een aanrader voor wie vegetarisch haute cuisine uit eten wil. De locatie is heel sfeervol wel een beetje afgelegen.

Brenda Lelie
Het is geweldig bij Kop van het Land! Wij hebben twee nachten doorgebracht in het appartement (prachtig uitzicht over het water vanuit de woonkamer!) en twee avonden in het restaurant gegeten. Het eten is echt heerlijk en de bediening en de eigenaren zijn allemaal ontzettend aardig. Het ontbijt is ook geweldig, heel uitgebreid en ontzettend lekker allemaal.Enige nadeel is wel dat je op tijd moet zijn met reserveren als je wil blijven slapen. Wij hadden nu geluk dat er een annulering was maar ik heb al vaker gemaild en toen waren ze steeds al helemaal vol.
ezzie
Dit is echt ons lievelingsresta urant. De huidige eigenaren zijn heel vriendelijk en de kook is geweldig. Hier doe ik echt culinaire inspiratie op, keer op keer. Ik vind ze niet goedkoop, maar wel zeker waar voor je geld. Doe ook eens op maandag het 10 gangen verrassingsmenu ! Wij kiezen meestal het 6 gangen menu en we zijn nog nooit teleurgesteld. Echt een aanrader, ook als je wat te vieren hebt zoals je trouwdag.
tamara
HalloEcht geweldig restaurant en heel huiselijk. Gewoon in de woonkamer. Maar toch een restaurant. Heel gezellig en vooral super genieten met eten!
Daphne
Je mag ook gewoon met de auto hoor. Ook al is het vega, hahaha. Echt een supergoed restaurant. Zeer de moeite waard. We gaan niet zo vaak, maar als we gaan is het altijd weer een verassing
eefje
je kan ook op met de ov fiets vanaf het station!Wij hebben de luxe er vanuit huis heen te kunnen fietsen. Geweldige vegetarische verassingen. Ik wordt altijd helemaal gelukkig van een avondje uit op deze heerlijke plek!
liesbeth kroeze
Dat is; alhoewel er wel een buurtbus rijdt. s'Avonds kun je alleen met de taxi naar Dordt Centraal.Het is daarom ook leuker om na het diner in de Herberg te blijven overnachten!
Niels Wiedenhof
Het beroerde is dat dit restaurant slecht bereikbaar is per openbaar vervoer

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Alphen - Restaurant Aap
zaterdag 04 januari 2020

(Zuid-) Afrikaans. Met aandacht voor gezond eten en voor het milieu kookt men hier meer en meer plantaardig.

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019

 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie.

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens