Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Vegetarische haute cuisine

Dit restaurant werkt met een verrassingsmenu, je kunt daarbij kiezen of je voor 4, 5 of 6  gangen gaat. Gastvrouw Liesbeth schenkt daar desgewenst een heerlijke biologische wijn bij.

Er is een heerlijk buitenterras met uitzicht op de rivier en de prachtige natuur van de Biesbosch en de mooie stad Dordrecht zijn dichtbij. Redenen genoeg om één van de drie gastenkamers voor langere tijd te boeken.

Men kan ook bruiloften of andere speciale gelegenheden laten organiseren tot 20 personen max.

Prijsindicatie

Menu van vier gangen tot zes gangen: €45,- tot €59,- (alle met amuse vooraf)

Adres

Zeedijk 32
Tel. (078) 630 06 50
Geopend: do t/m zo vanaf 17.30 uur; ma vanaf 18 uur; winterreces na Kerst tot begin februari.
Website: www.kopvanhetland.nl

 

contentmap_plugin

Arthur
Gisteren van het 7-gangenmenu genoten. Het was erg smakelijk. De gerechten zijn heel zorgvuldig bereid en zien er zo goed uit dat het zonde is om op te eten!

Dit restaurant is een aanrader voor wie vegetarisch haute cuisine uit eten wil. De locatie is heel sfeervol wel een beetje afgelegen.

Brenda Lelie
Het is geweldig bij Kop van het Land! Wij hebben twee nachten doorgebracht in het appartement (prachtig uitzicht over het water vanuit de woonkamer!) en twee avonden in het restaurant gegeten. Het eten is echt heerlijk en de bediening en de eigenaren zijn allemaal ontzettend aardig. Het ontbijt is ook geweldig, heel uitgebreid en ontzettend lekker allemaal.Enige nadeel is wel dat je op tijd moet zijn met reserveren als je wil blijven slapen. Wij hadden nu geluk dat er een annulering was maar ik heb al vaker gemaild en toen waren ze steeds al helemaal vol.
ezzie
Dit is echt ons lievelingsresta urant. De huidige eigenaren zijn heel vriendelijk en de kook is geweldig. Hier doe ik echt culinaire inspiratie op, keer op keer. Ik vind ze niet goedkoop, maar wel zeker waar voor je geld. Doe ook eens op maandag het 10 gangen verrassingsmenu ! Wij kiezen meestal het 6 gangen menu en we zijn nog nooit teleurgesteld. Echt een aanrader, ook als je wat te vieren hebt zoals je trouwdag.
tamara
HalloEcht geweldig restaurant en heel huiselijk. Gewoon in de woonkamer. Maar toch een restaurant. Heel gezellig en vooral super genieten met eten!
Daphne
Je mag ook gewoon met de auto hoor. Ook al is het vega, hahaha. Echt een supergoed restaurant. Zeer de moeite waard. We gaan niet zo vaak, maar als we gaan is het altijd weer een verassing
eefje
je kan ook op met de ov fiets vanaf het station!Wij hebben de luxe er vanuit huis heen te kunnen fietsen. Geweldige vegetarische verassingen. Ik wordt altijd helemaal gelukkig van een avondje uit op deze heerlijke plek!
liesbeth kroeze
Dat is; alhoewel er wel een buurtbus rijdt. s'Avonds kun je alleen met de taxi naar Dordt Centraal.Het is daarom ook leuker om na het diner in de Herberg te blijven overnachten!
Niels Wiedenhof
Het beroerde is dat dit restaurant slecht bereikbaar is per openbaar vervoer

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Restaurantgidsredacteur gezocht

We zijn dringend op zoek naar versterking voor onze Restaurantgids.

restaurantgids thb

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht over de stad, trendy maar vooral gezellig

Leiden- Hoezo
dinsdag 12 maart 2019

 Creatieve vega(n) gerechten, fijne sfeer

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket