Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Seizoensproducten, geen menukaart

Dit restaurant in hartje Rotterdam heeft geen menukaart. Je kunt kiezen uit een groentemenu en een vlees/vismenu, beiden bestaan uit vier gangen. Er wordt gekookt met seizoensproducten, bloemen en kruiden.

Prijsindicatie

Het menu kost € 45

Adres

Raampoortstraat 38
010-465 79 55
Geopend woe t/m zo van 18:00 tot 23:00 uur. Maandag en dinsdag gesloten.
http://www.restaurantdejong.nl/

contentmap_plugin

Nadia
Gisteravond bij Restaurant de Jong wezen eten voor mijn opa zijn verjaardag.Ik had het groentemenu en de rest het vis/vlees menu, we hebben allemaal heerlijk gegeten!Als vegetariër hoef je echt niet bang te zijn dat je hier standaard gerechten krijgt.Ik ga hier zeker nog een keer eten.
Lenneke
Afgelopen zondag gegeten. Heb in tijden niet zo lekker gegeten!We zaten op het terras, waar je de hele avond zon hebt. Bij het eerste glas wijn een amuse van flat bread met snijbiet puree, snijbiet gestoofd en bieslookbloem. Voorgerecht was snijbonensalade met wilde perzik, jonge amandelen en verveine schuim. Lekker fris dus. Tussengerecht erwtenpuree met gerookte erwten, een soort gefrituurde aardappelkronke l en aardappelschilb ouillon. Zelden zo'n (kaasloos) hartig gerecht gehad; wennen maar erg lekker. Hoofdgerecht was meiraapjes (gestoofd denk ik) met rogge, een citroensaus en nog een speciaal, heel dunne soort asperges. Goede smaken en een lekkere bite, moet zelfs toch ook eens rogge proberen te maken. Mijn zoete dessert was een mousse van feta, met vlierbloesem sorbetijs, merengue kruimels met een bepaald kruid (ben vergeten welk Embarrassed) en wederom bloemetjes erop. Vriend was erg tevreden met kaasplankje (ook met rest van menu trouwens, waarvan gang 2 altijd hetzelfde is als het groente menu).De bediening was erg vriendelijk en attent.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht op de stad, trendy maar vooral gezellig

Leiden- Hoezo
dinsdag 12 maart 2019

 Creatieve vega(n) gerechten, fijne sfeer

Vogelenzang - Buitenplaats Plantage
zondag 03 maart 2019

 Biologisch - veel aangename binnen- en buitenruimte

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

horecarama

Kerstpakket

Horeca grootkeuken shop

Maxaro keukens