Open menu

Verrassende keuze en verwennerij in ontspannen sfeer - €€

Achter de naam Flow yoga&food zitten twee aparte bedrijven die elkaar willen versterken in een gezonde en ontspannen leefstijl. 
Hoewel je bij het restaurant (wij vermijden liever de term foodbar) vanaf 9.30 terecht kunt, gaat het bij de restaurantgids altijd om de avondkaart.
De gerechten zijn allemaal vegetarisch waarvan een groot gedeelte zelfs geheel plantaardig is. Op de dinerkaart staan 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten, 6 hoofdgerechten en er is een ruime keuze aan desserts.
Opvallend is dat de gerechten uit allerlei windstreken komen (Midden-Oosten, Azië, Scandinavië) en ook smakelijk klinkende Hollanse gerechten ontbreken niet. Zoals: "rookworst" van bospeen, geconfijte zuurkool, appel-vanillecremé, aardappelmousseline, groene kool en BBQ jus. 

De drankenkaart biedt voor ieder wat wils met verrassende alcoholvrije drankjes, cocktails en een ruime keuze uit bieren en wijnen. De laatste zijn allemaal (ook) per glas te bestellen, waaronder zelfs een Spaanse cava. 

Adres

De groene haven 302
Tel:  (015) 24.11.115 
Openingstijden: van di tot zo van 9.30 uur tot 22 uur, zo tot 16 uur, ma gesloten
Website: flowyogaandfood.nl

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Den Haag - Rozey
vrijdag, 17 mei 2024

volledig vegetarisch, alles inclusief - €€

Utrecht - Heimat
dinsdag, 16 april 2024

 informele groentegastronomie - €€€

Amsterdam - Kailash Parbat
dinsdag, 02 april 2024

 authentiek, vegetarisch Indiaas  - € tot €€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama