Open menu

prosecco thb

Het was wel even zweten in het Utrechtse café. Niet omdat de verwarming te hoog stond of vanwege de volle bak mensen, maar omdat we zaten te zwoegen op een best pittige eetquiz. Wil je die ook doen? Lees dan even verder.

De gelegenheid? Onze jaarlijkse redactieborrel. We vormen met elkaar een reuzegezellig team en naast digitaal contact is het fijn elkaar zo nu en dan in de ogen te kunnen kijken. Met een man of vijftien (er waren helaas ook veel redacteuren ziek en verhinderd) doken we café Broei in, dat we hadden gevonden in onze restaurantgids.
We lieten ons de thee, wijn en leuke frisdrankjes welgevallen en doken op de planken met hapjes. En de quizwinnaar? Gastredacteur Judith. Ze ging naar huis met een pakket vol goodies uit de Duitse super.

vegatopiaborrel2 vegatopiaborrel3

Wil je ook eens testen hoe goed jouw culikennis is? Doe dan de eetquiz met vragen verzonnen door Vegatopia Vrienden, zoals Karin Luiten, Yvette van Boven, Janneke Vreugdenhil, Gerrit-Jan Groothedde, Lizet Kruyff en (ex-)(gast)redacteuren.

Doe de eetquiz!

Klik hier om de eetquiz te spelen.

vegatopiaborrel vegatopiaborrel1

Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama