Open menu

peulen oogstAfgelopen maandag schreven we al dat de moestuin populairder is dan ooit. Heb je nog geen moestuin en ben je van plan dit jaar wél groente te kweken? Of wil je je collectie kruiden op het balkon eindelijk eens uitbreiden of weer op de oude stand brengen? Wij mogen van Allezadenkopen.nl drie mooie pakketten verloten. Doe dus snel mee!

Het lijkt misschien nog een beetje vroeg om over tuinzaad na te denken - er is nog regelmatig nachtvorst - maar volgens de Zaaikalender - een site die grafisch erg handig weergeeft wanneer je kunt zaaien en oogsten, en bovendien handige tips voor de beginnende moestuinier geeft - is maart voor veel groenten en kruiden een goede maand om te beginnen.

De drie pakketten zijn behoorlijk uitgebreid en zullen ervoor zorgen dat je de komende maanden druk in de weer bent in je tuin of op het balkon. Je kunt de volgende drie pakketten winnen:

Het groentezadenpakket bevat zaden voor courgette, rode bieten, erwten, palmboerenkool, peulen, pompoen, radijs, sla, stokspekbonen en wortel.

In het kruidenpakket vind je basilicum, bieslook, borage, dille, koriander, groene munt, bladpeterselie en een eetbare bloemenmix.

Met het biologische moestuinzadenpakket kun je aan de slag met andijvie, rucola, rode biet, knolvenkel, radijs, wortel, augurken, pompoen en tomaat.

groentezadenpakket   kruidenzadenpakket   biomoestuinzadenpakket

Deelnemen!

  • Om mee te doen vragen we je ons op Facebook, Twitter of Instagram volgen, of lid te zijn van ons forum. Allemaal mag natuurlijk ook! Ben je niet zo van de social media? Ook dan kun je meedoen. Vermeld dan in je inzending wat voor soort artikelen je graag leest op Vegatopia.
  • Per persoon 1 deelname via 1 mailadres.
  • Je kunt meedoen t/m 29 februari 2016, de winnaar krijgt daarna via mail bericht.

Mail voor deelname naar en vermeld in het mailonderwerp: Winactie - zadenpakketten. Vermeld ook het account op social media waarmee je ons volgt (of als je geen social media hebt, wat voor artikelen je graag leest op Vegatopia). Vergeet ook niet je volledige naam, adresgegevens en een telefoonnummer te vermelden.

Vermeld ook welk pakket je zou willen winnen. De zadenpakketten worden apart verloot.

Hou de dagen na het einde van de winactie wel je mailbox en spambox in de gaten. Als je wint, mailen we je namelijk. Mochten we nog een vraag aan je hebben over bijvoorbeeld het adres en we ontvangen binnen vijf dagen na onze e-mail geen reactie, dan zullen we een andere winnaar trekken.

De adressen vernietigen we na afloop en gebruiken we dus niet voor spam of andere enge dingen. Alleen het adres van de winnaars gaat naar Allezadenkopen.nl, zodat zij de pakketten kunnen versturen.

Veel succes!

the Kitchenary

horecarama