Open menu

Vorige week schreef Sven over zijn positieve bevindingen over de nieuwste plantaardige drinks van Lima, de Protein Rice Drink en de Protein Oat Drink. Van Lima mogen we vijf pakketten met daarin allebei de smaken weggeven! Hoe je kans maakt op een pakket met daarin de Protein Rice Drink en de Protein Oat Drink, lees je hieronder.

Voorwaarden online winactie:

  • Om mee te doen moet je: ons op Twitter volgen, of vrienden met ons zijn op Facebook, of ons account volgen op Instagram. Delen is optioneel, maar vinden we wel erg leuk. Ben je niet zo van social media? Ook dan kun je meedoen. Vermeld dan in je inzending wat voor soort artikelen je graag leest op Vegatopia.
  • Per persoon 1 deelname via 1 mailadres.
  • Je deelname e-mail moet voldoen aan de opzet die we hieronder geven.
  • Je kunt meedoen tot en met 5 februari 2017, de winnaar krijgt daarna bericht.

Mail voor deelname naar

  • Vermeld in het mailonderwerp: Winactie - Lima Protein Drinks
  • Vermeld ook het account op Twitter waarmee je ons volgt, of je Facebooknaam of Instagramnaam (of als je geen social media hebt, wat voor artikelen je graag leest op Vegatopia).
  • Gevolgd door je volledige naam, adresgegevens en een telefoonnummer.

Houd de dagen na het einde van de winactie wel je mailbox en spambox in de gaten. Als je wint, mailen we je namelijk. Mochten we nog een vraag aan je hebben over bijvoorbeeld het adres en we ontvangen binnen drie dagen na onze e-mail geen reactie, dan kan het voorkomen dat we een andere winnaar trekken.

De adressen vernietigen we na afloop en gebruiken we dus niet voor spam of andere enge dingen.

Veel succes!

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama