Open menu

Krijg je met Kerst gasten over de vloer? Maak dan een van onze vijf spiksplinternieuwe, thematische menu's, die we met gepaste trots presenteren.

De Duitse keuken heeft veel meer te bieden dan worst, schnitzel en zuurkool. Eelco en Kristof hebben een culinair rondreisje door Duitsland gemaakt, van Beieren tot in het hoge Duitse Noorden, en met lekkere Flammkuchen uit de Elzas.

Wie het nose to tail menu van Tertia en Maartje maakt, heeft achteraf geen (nou ja, nauwelijks) afval: de groente wordt van wortel tot tak gebruikt. Bij het menu vind je ook een handig tijdschema, wanneer je wat het beste kunt voorbereiden.

Na de tapas zijn nu ook de mezzes in opkomst. En wat is er lekkerder dan een tafel vol gerechtjes, waarvan je zelf kan opscheppen? Miranda's oost west, thuis best mezzemenu bestaat uit negen 'mezzes' met een Hollands tintje.

Wie liever wat verder over de grens kijkt, kan terecht bij Jols Indiase feestmenu. Met onder andere pompoenkorma, bloemkooltandoori en chana massala, die je allemaal al van tevoren kunt maken.

Echte mannen koken met grote messen en stoere raspen. En dat is precies de bedoeling van Svens kerstmenu voor echte mannen. Natuurlijk met stevige gerechten, met als dessert een Aalsterse vlaai.

En voor wie dat alles nog niet inspiratie genoeg is: duik eens in ons uitgebreide Kerstarchief.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama