Weekmenu164Komende week wisselen we de gerechten weer lekker af, met een spaghetti met ballen, zelfgemaakte pizza, een curry en Aziatisch noedelgerecht en nog veel meer. Ben je geveld door een verkoudheid en heb je wat extra vitamines nodig? Eet dan lekker wat extra fruit na het eten!

Maandag

We beginnen deze week snel met Annemiekes spaghetti met vegetarische ballen, tomatensaus en prei. Lekker warm!

Dinsdag

Op Aziatische dinsdag maken we een Indiase spitskoolcurry met rijst.

spitskoolcurry

Woensdag

Deze pad thai met tofu is heel erg lekker.

vegetarische_pad_thai

Donderdag

Tijd voor Hollands eten: aardappels, gekookte witflof en kaasburgers. Lekker met appelmoes erbij (of erna kan ook). Hou je niet van gekookte witlof? Maak dan een witlofsalade met augurkjes.

Vrijdag

Deze groente-feta beignets zijn een leuk begin van het weekend. Serveer met aardappelkroketjes en een groene salade met wortel en walnoten.

Zaterdag

Bij biologische winkels en op markten vind je met een beetje geluk aardperen. Maak er deze aardperen uit de oven met dragon mee en serveer met puylinzen, sinaasappelsalade met rode ui en Frans brood.

aardperen

Zondag

Vandaag maken we zelf pizza!

vegetarische_pizza

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

dekbeddiscounter