Open menu

SpinaziepannenkoekjesVeel creativiteit in ons menu deze week. We roosteren spruitjes, koken snel en toch uitgebreid Indonesisch, vullen zelf cannelloni, maken burgers van zoete aardappel en bakken op zondagochtend spinaziepannenkoekjes. Veel werk? Valt best mee!

Maandag

We trappen de week af met een makkelijk recept van Sven: knolselderijsoep met appel en blauwe kaas.

Dinsdag

Eelco laat zien hoe je, zelfs zonder kant-en-klare mixen, snel en toch uitgebreid Indonesisch kunt koken.

Woensdag

Met de tips van Jannika bakken we burgers van zoete aardappel. Lekker op een broodje of met een groene salade en couscous.

Donderdag

Hollandse haute cuisine van Emma met geroosterde spruiten en pastinaak als groente, in een salade met graan, hazelnoten en cranberry's.

Vrijdag

De vrijdagavondsnack vormen deze Braziliaanse kaasbroodjes, die je kunt beleggen met onder meer mozzarella en gedroogde tomaat of met brie, walnoten en honing.

kaasbroodjes

Zaterdag

Het is weekend en daarom hebben we wat meer tijd om zelf pasta te maken zoals Klaas. We vullen de cannelloni met radicchio (rode, bittere slakropjes) en serveren die met een saus met Taleggio (Italiaanse kaas).

Zondag

Voor de verandering koken we nu eens voor het ontbijt. De spinaziepannenkoekjes met limoen zijn een heerlijk zoet begin van je zondag.

 

Judith, gastredacteur, twittert bovendien over lekker, gezond en bewust eten via Twitter.com/veggiejudy.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama