adventstijdHet duurt nog een poosje voordat de Kerst aanbreekt. Traditiegetrouw hebben we weer vier spiksplinternieuwe kerstmenu's voor jullie. Daarnaast kun je volop rondneuzen in het Vegatopia Kerstarchief, met wel meer dan zestig thematische menu's. De Allerhande is er niets bij, zullen we maar zeggen.

Hedwig presenteert een stijlvol mediterraans menu, waarin ze haar vakantieherinneringen aan Italië en Griekenland combineert in vier verfijnde gangen. Sven geeft een frisse draai aan afgezaagde clichégerechten, die ineens weer splinternieuw en feestelijk aandoen. Meta vindt dat je met Kerst vooral aan tafel moet zitten en geeft daarom een lekker lui laagjesmenu dat je goed voor kunt bereiden. Van Emma's hand komt een Iers geïnspireerd kerstmenu, met onder andere een vegetable farmer's pie.

Mediterraans klein clich klein
laagjes intro iers klein

Daarnaast kun je terecht in ons uitgebreide Kerstarchief, met alle thematische kerstmenu's die wij de afgelopen decennia hebben gecreëerd en een fijne verzameling winterse bakrecepten.

Mocht je tijdens de kerstdagen bij familie of vrienden eten en bang zijn dat ze bijvoorbeeld gelatine of niet-vegetarische bouillon gebruiken: stuur ze voor de zekerheid alvast een link naar onze eerste hulp bij vegetariër, waarin we veelvoorkomende valkuilen én oplossingen bespreken.

pannenkoekgourmet aansteken

 

Vind op Vegatopia

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

Maxaro keukens

kerstpakkettenidee