gelukkig nieuwjaar 2018Iedereen een gelukkig 2018 gewenst. De kerstdagen en Oud en Nieuw zitten er op, het nieuwe jaar is begonnen. Tot het eind van januari kun je nog even nagenieten van de feestdagen met de vier mooie kerstmenu's die we voor jullie hebben gecreëerd. Sven bedacht een vegan notenmenu, waarin noten in elke gang de hoofdrol spelen. De Indische rijsttafel van Jol biedt je gasten volop keuze. Hedwigs Poolse kerstmenu laat zien dat de moderne Poolse keuken allesbehalve eentonig is. En tenslotte zijn er de vier elementen, die Emma heel letterlijk en smakelijk in een mooi menu heeft samen weten te vatten.

Ook kun je deze maand nog terecht in ons uitgebreide kerstarchief. Hierin staan alle thematische kerstmenu's die we sinds 1999 voor jullie hebben gecreëerd. Hier kun je dus grasduinen voor lekkere, winterse recepten, die je ook nog prima in januari kunt serveren. Nieuw in het kerstarchief: lekkere bakrecepten, met onder andere de stap-voor-stap-fotorecepten van Kristof.

Voor wie zelf geen vegetariër is en het lastig vindt voor een vegetariër te koken, hebben we een 'eerste hulp bij vegetariër'. Dat artikel is trouwens ook ontzettend handig om aan je gastheer of -vrouw te sturen, om misverstanden te voorkomen. Je vindt dit artikel ook in onze Vraagbaak, waar we vele prangende vragen beantwoorden, waaronder vegetarisch eten op feestjes en bedrijfsuitjes. Stel dat je met je collega's gaat bowlen, gevolgd door een maaltijd die een barbecue blijkt te zijn (wat Eelco vorig jaar is overkomen), hoe kun je dan toch aan je trekken komen zonder de organisatoren voor het hoofd te stoten?

notenmenu klein  rijsttafel klein  poolskerstmenu klein  vierelementen klein

 

Vind op Vegatopia

Versterking gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.

kookworkshop

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

Maxaro keukens

kerstpakkettenidee