Open menu

vegetarisch_weekmenuHeb je al vakantie of heb je komende week gewoon een normale werkweek? Wij hebben weer voor alle dagen lekkere recepten die je zonder veel poespas op tafel zet.

Maandag

We beginnen deze week met een simpele maar smaakvolle salade Mexicana vol bonen, mais en andere lekkere smaken.mexicaanse_salade

Dinsdag

Op dinsdag koken wij graag iets Aziatisch. We maken vandaag gado gado.

Woensdag

Woensdag gehaktdag... wij maken klassiek kaasgehakt en eten er snijbonen, kropsla en gekookte krielaardappels bij. Heb je ons kookboek? In het woensdag-hoofdstuk staat ook een lekkere versie van dit kaasgehakt.

Donderdag

Een romige pasta met courgette en rucola gaat er vandaag wel in. Eet er een salade van rode paprika met groene olijven of kapperappeltjes bij.

vegetarische_pasta

Vrijdag

Vandaag een snelle kikkererwtencurry: chole. Serveer met naanbrood en wortelsalade.

Zaterdag

Vandaag koken we Thais uit het kookboek Herbivoracious van Michael Natkin. We maken Thaise tofusalade met rijst en gebakken taugé met sojasaus.

thaise_salade

Foto: Herbivoracious - Michael Natkin

Zondag

Tijd voor Marleens portobello-cheeseburger met crushed avocado. We eten er frietjes bij. 

portobello_burger

 

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama