Open menu

vegetarisch_weekmenuOp zoek naar inspiratie voor door de week? We hopen dat je die vindt in ons weekmenu.

Maandag

Spaghetti met aardappels? Dat klinkt raar he, maar deze combinatie werkt. De sperziebonen en camembert maken het helemaal af.

aardappel_spaghetti

Dinsdag

Vandaag eten we baldorijst met dille, een dip van yoghurt en wat gedroogde munt, op hoog vuur gebakken courgettes en erbij een paar waspeentjes.

baldorijst

Woensdag

Deze kikkererwten met kropsla en pittige dressing van Jolanda zijn lekker zomers. We eten er gebakken aardappels bij.

pittige_kikkererwten

Donderdag

Vandaag een gerecht uit de Indonesische keuken: sambal goreng tempeh. We eten er gebakken kousenband, komkommerschijfjes en witte rijst bij.

Vrijdag

Op vrijdag mag het eten van ons lekker snackerig zijn. We maken Svens maâkouda: broodjes Marokkaanse kroket.

MaakoudaZaterdag

Mensen vinden artisjok altijd een beetje eng, maar dat is nergens voor nodig. Probeer deze artisjokkenfrittata eens. Lekker met stokbrood en tomatensalade.

Zondag

Vandaag maken we zelf pizza! Wij kiezen voor een klassieke Margherita met heel weinig tomatensaus, buffelmozzarella, kerstomaat en basilicum. Maar je kunt zelf losgaan met de ingrediënten.

vegetarische_pizza

 

 

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama