Open menu

weekmenuWe hebben weer een weekmenu voor je. Met een zonnige lasagne, frisse venkelsalade, Indiase aloo gobi en veel meer.

 

Maandag

We beginnen de week met een zonnige groentelasagna met gegrilde groenten.

Dinsdag

Onze redacteur Eelco vindt de wortel nogal onderschat. Daarom vandaag van hem een heerlijk recept voor wortels met sesam. Eet er gebakken tofu en zilvervliesrijst bij.

Woensdag

Deze venkelsalade met citrusdressing en granaatappel is superverfrissend. We eten er couscous en vegetarische worstjes bij.

Donderdag

We maken een groente-roerei van vier eieren (voor twee personen) en een bakje champignons. Snipper er basilicum over. Eet het met gekookte aardappels en een salade van kortgekookte, lauwwarme broccoli met een dressing van olijfolie, citroensap en rode peper.

Vrijdag

Pompoensoep combineert verrassend genoeg goed met dille. Eet er lekker boerenbrood, kruidenboter en een groene salade met noten bij.

Zaterdag

Vandaag maken we Klaas zijn vegetarische cassoulet. Dit gerecht is niet moeilijk om te maken, maar je hebt er wel even de tijd voor nodig. Ideaal voor een zaterdag dus.

vegetarische_cassoulet

Zondag

We sluiten de week af met een Indiaas gerecht: aloo gobi. Lekker met naanbrood en een salade van kikkererwten, rode ui en koriander.

Maak je een van deze gerecht? We vinden het leuk als je ons op Twitter, Facebook of Instagram tagt!

 

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama