weekmenu1641We hebben weer een afwisselend weekmenu voor je gemaakt. We maken onder andere een echte 'studentenpasta' die lekker snel klaar is, een linzengerecht uit India, en hebben veel aandacht voor herfstige groenten. Zo maken we gerechten met bietjes en pastinaken. Geniet er weer van!

Maandag

Het pastinaken-seizoen begint nu zo'n beetje en daarom maken we een romige pastinaaksoep met mosterd. Eet er een eikebladsalade met walnoten en wortel bij met een dressing van citroensap, olijfolie en een drupje sesamolie en eet er ook wat bruin stokbrood bij.

Dinsdag

Wist je dat rösti heel eenvoudig te maken is? Serveer met gekookte worteljes en een champignon-omeletje.

Woensdag

Vandaag gaan maken we Jokes dahl. Lekker met zilvervliesrijst en een komkommersalade.

dahl

Donderdag

De studenten waren vorige week niet zo best in het nieuws. Deze snelle studenten-pasta met kruidenroomsaus laat studenten juist weer van een zonnige kant zien.

Vrijdag

Van Emma's quinoasalade met avocado, tofu en veel meer worden we happy.

tofu_salade

 

Zaterdag

Deze biet bourguignon is echt iets voor het weekend.

Zondag

Het is herfst! Van deze strudel met herfstgroenten krijg je het lekker warm.

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

dekbeddiscounter