weekmenu1645 2Deze week is het kookboeken 7daagse. Daarom geven we recepten uit boeken van onze favoriete auteurs, zoals Hugh Fearnley-Whittingstall, Fuchsia Dunlop, Karin Luiten, Yvette van Boven en Janneke Vreugdenhil. Natuurlijk ook recepten die makkelijk zijn voor door de week!

Maandag

De Mexicaanse burrito's van Karin Luiten zijn snel klaar en heerlijk, wij maken ze heel regelmatig.

Dinsdag

Geblancheerde choy sum (je kunt ook pak choy nemen) met sissende olie van Fuchsia Dunlop is echt favoriet. Lekker met witte rijst en gebakken tofu.

Woensdag

Onder de naam de Zilveren Lepel is een reeks Italiaanse kookboeken verschenen. Vandaag hebben we artisjokken met limabonen uit dit boek.

Donderdag

Op Hollandse donderdag eten we aardappeltjes gribiche van Yvette van Boven,met gestoomde worteltjes en een kaasburger.

Vrijdag

Van Yotam Ottolenghi hebben we een bijzondere knolselderijpuree met bloemkool er gebakken kwarteleitjes. Lekker met bruin pitabrood.

Zaterdag

Eet je wel eens kousenband? Deze Thaise salade met kousenband en pinda's van Janneke Vreugdenhil is echt een aanrader. Lekker met noedels erbij.

Zondag

Deze kastanjesoep van Hugh Fearnley-Whittingstall is echt iets voor de hefst. Serveer er lekker brood en een eikenbladsalade met wortel en een beetje feta erdoor.

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

dekbeddiscounter