Hallo weekendbakkers, cakeversierders, eier-uitblazers en andere creabea's! Kom maar uit de kast deze Pasen, want Pasen is bij uitstek een feest dat zich leent om lekker uitgebreid in de keuken te staan.

We weten best dat er ook iets met een religeuze connotatie was, maar bekijk nu eens deze leuke paaskuikentjes, wie denkt er dan nog aan religieuze devotie?

Maar laten we bij de basis beginnen. Wil je weten welk ei nu eigenlijk dier- en milieuvriendelijk is en het ook al weer met die codes zat? Machteld heeft het voor je op een rijtje gezet. En hoe pocheer je nu eigenlijk een ei? Dat staat hier. Wil je liever een verborgen ei? Maak dan dit recept.

Maar je paasontbijt begin je pas echt goed met Florentijnse eieren - en ja, spinazie bij het ontbijt, dat kan best. Bij prachtig weer willen we natuurlijk de dag starten met een ontbijtpicknick.

Zelf doen we het deze Pasen rustig aan. Jannika komt morgen met een heerlijk aspergerecept online. En maandag lees je hier hoe je een raapstelen-frittata in elkaar zet.

En hier vind je nog meer Paastips.

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Vind op Vegatopia

Restaurantgidsredacteur gezocht

We zijn dringend op zoek naar versterking voor onze Restaurantgids.

restaurantgids thb

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket