Open menu

weekmenu163We hebben weer allerlei afwisselende gerechten in ons weekmenu. We eten de eerste asperges op paasmaandag, maar we hebben verder ook rösti, groentekebabs, een gerecht met savooiekool, en een lekkere snack op vrijdag. En nog veel meer. Geniet van het lange paasweekend en hopelijk doe je kookinspiratie op voor de komende week!

 

Maandag

Er zijn al weer asperges! Deze asperges met kervel-Bearnaisesaus zijn heerlijk. Serveer met krielaardappeltjes en eventueel een eitje.

Dinsdag

Deze pompoen-linzensoep is lekker warm. Serveer met bruin, grof brood.

Woensdag

Deze groentekebabs met bulgursalade zijn niet te zwaar.

Donderdag

Deze koolrolletjes mogen in het staartje van de winter nog wel eens gemaakt worden. Lekker met rosti.

Vrijdag

Svens mac and cheesetaartjes zijn echt iets voor vrijdag snackdag. Eet er een groene salade met wat geraspte wortel bij.

Zaterdag

Heb je wel eens miso-aubergines gemaakt? Lekker met een kommetje sushirijst en zijdentofu met wat sushigember en sojasaus.

Zondag

Vandaag maken we een maaltijdsalade met speltkorrels.

speltsalade

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama