Parelcouscous biet stoofpeertjesHerfstgroenten, paddenstoelen en kastanjes: ons weekmenu staat weer bol van de seizoensproducten. We beginnen met een makkelijke lasagna met oesterzwammen op maandag en eindigen met een zoete pompoencrumble op zondag. Tussendoor eten we onder meer Japanse spruiten, kastanjesoep, stoofpeertjes en champignonballetjes.

Maandag

Een pastagerecht is altijd lekker makkelijk voor de eerste dag van de week. We maken lasagna met oesterzwammen die je nu overal vers kunt kopen.

Dinsdag

Op Aziatische dinsdag maken we van Hollandse spruitjes Japanse spruiten. We eten er noedels bij.

Woensdag

Van woensdag gehaktdag maken we woensdag soepdag. Met brood en salade is deze kastanjesoep met hazelnoten een complete maaltijd.

kastanjesoep

Donderdag

Op Hollandse donderdag gaan we deze week voor klassiek gekookte stoofpeertjes, met biet en geitenkaas. De parelcouscous en het granaatappelsap geven er toch nog een exotisch tintje aan.

Vrijdag

Voor deze vrijdag snackdag maken we vegaballetjes met champignons. Met een rijstgerecht wordt het een volledige maaltijd.

champignonballetjes

Zaterdag

Op feestelijke zaterdag bakken we taart. Een hartige welteverstaan, met rode cheddar, pastinaak, aardpeer en pompoen.

HartigeTaartCheddarHedwig

Zondag

Een mondvol voor zoete zondag: pompoencrumble met gekonfijte sinaasappelschilletjes en speculaaskruiden. Als tegenhanger eten we vooraf een hartige paddenstoelensoep van ’s-Peer Catering.

paddenstoelensoep

Judith, gastredacteur, twittert bovendien over lekker, gezond en bewust eten via Twitter.com/veggiejudy.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

dekbeddiscounter