Open menu

Dit keer spotten we frambozenazijn

Wat? Waanzinnig lekkere frambozenazijn.

Is dat? Azijn gemaakt met enkel frambozen, geen nepsmaakjes. Echt, waanzinnig lekker. Niet alleen fijn in een dressing over salades, maar ook om zomerfruit in te marineren. Mango en rood fruit doet het lekker met deze azijn. Wil je een uitgebreide fruitsalade maken? Koop bij Foodelicious dan ook de macadamia-olie en maak een marinade van de frambozenazijn en macadamia-olie, rooster wat geschaafde amandelen en zie daar: een lekker zomers dessert.

Kost 't? 7,95 voor een fles van 225 ml.

Waar gespot? Foodelicious

Door wie? Annemieke

Beoordeling

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar


Meer Gespot!

Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama