Open menu

Gespot Garden Gourmet Incredibe gehakt

Dit keer spotten we Incredible gehakt van Garden Gourmet

Wat? Garden Gourmet Incredibe gehakt, "rauw" gehakt dat je zelf rul kan bakken of bijvoorbeeld balletjes van kan vormen.

Is dat? Op zich is het fijn om zelf je gehakt aan te kunnen maken, en het te gebruiken in recepten zoals gehaktbroodjes of ballen. Er zijn niet zo heel veel vegetarische alternatieven voor 'rauw" gehakt. Het gehakt is een beetje kleverige, roze substantie. Ik had er kleine balletjes van gemaakt, voor bij de stamppot. Je kan ze makkelijk vormen zonder toevoeging van iets plakkerigs, al wordt er voor balletjes wel als tip gegeven om er wat paneermeel aan toe te voegen. Dit heb ik dan ook gedaan. Voor de extra smaak had ik aan een paar balletjes wat pittige peper toegevoegd, de anderen bleven naturel. De balletjes kregen een mooie korst en werden dan ook bruin, al blijft de binnenkant vrij roze. 

De smaak van het gehakt zelf is vrij neutraal maar heeft een soort weeïge nasmaak, wat ook al eerder in de test van de Garden Gourmet Filet Americain gevonden was. Als je hiervan niet houdt, dan moet je er vrij veel kruiden of andere smaakmakers aan toevoegen om dit te verhullen. Verder is de textuur oké, lichtjes korrelig. Ik zou het zelf niet zo snel kopen om rul te bakken of balletjes van te maken, want dan zijn andere kant-en-klare producten lekkerder. Als je graag het gehakt stevig kruidt of in iets verwerkt, dan is dit een goed alternatief. Maar helaas niet zo incredible als gehoopt.

Kost 't? € 3,49

Waar gespot? Albert Heijn

Door wie? Meta

Beoordeling:

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar

Meta, culiredactie. Wij vinden dat ze rockt terwijl ze kookt.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama