Open menu

Gespot Naturfrisk biologische frisdranken

Dit keer spotten we Naturfrisk biologische frisdrank

Wat? Naturfrisk is een Deens bedrijf dat biologische frisdrank maakt in verschillende smaken.

Is dat? De frisdrank is op basis van druiven-, appelsap en/of rietsuiker. Ik ben er sinds een tijdje achter dat veel gewone niet-light fristdranken toch zoetstoffen bevatten, waar ik niet zo goed tegen kan. Maar af en toe is een glaasje fris best lekker, zeker nu de zomer eraan komt. Daarom was ik op zoek naar een goed merk zonder zoetstoffen. Dat heb ik gevonden in Naturfrisk, dat heerlijke frisdrank in allerlei (spannende) smaken maakt. En dat nog biologisch ook.

De Cola Classic is zoet en smaakt ook echt naar cola, maar door wat citroen is deze niet té zoet. De Ginger Ale bevat zelfs helemaal geen rietsuiker en is niet zo scherp als sommige andere (bio) merken. Erg lekker zijn ook de Bitterlemon, waar de bittere smaak van grapefruitsap komt, Elderflower met de kenmerkende bloemige smaak van vlierbloesem, en Raspberry die lekker frambozig is. Verder zijn er onder andere ook nog de klassieke Indian Tonic, Lemonade en Orangeade.

Ook fijn, het wordt verkocht in kleine, glazen flesjes met mooie retro etiketten, waardoor je niet met halve flessen zonder prik overblijft. Ik ben fan!

Kost 't? € 1,49 voor een flesje van 250 ml

Waar gespot? Bij de Odin in de winkel, maar ook te vinden in meer (biologische) winkels en horecagelegenheden.

Door wie? Meta

Beoordeling:

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar

Meta, culiredactie. Wij vinden dat ze rockt terwijl ze kookt.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama