Oproepjes

kookworkshopVegatopia is de oudste website over lekker vegetarisch eten, met goed 100.000 bezoekers per maand en een erg leuke redactie. Vegatopia draait 100% op vrijwilligers. Er is veel te leren, je werkt met een enthousiast redactieteam, dat je graag helpt jezelf verder te ontwikkelen en bij het vormgeven van nieuwe initiatieven. Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.

Als restaurantgidsredacteur help je Vegatopia met het actueel houden van onze restaurantgids en verwerk je nieuwe aanmeldingen van restaurants en commentaren van bezoekers. Je overlegt met andere redacteuren over nieuwe aanmeldingen via een speciaal internetforum, doch plaatst zelfstandig je recensie. Graag uit eten gaan, aandacht voor de vegetarische insteek van restaurants en taalvaardigheid zijn pluspunten in je sollicitatie. Ervaring is niet vereist.

Vegatopia is de oudste website over vegetarisch eten voor iedereen, met bijna 100.000 bezoekers per maand. Vegatopia draait 100% op vrijwilligers. Het leuke en enthousiaste redactieteam helpt je graag jezelf te ontwikkelen.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar waarin je kort jezelf voorstelt en je belangstelling voor de restaurantwereld omschrijft.

proostfoto klein

Vind op Vegatopia

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

RSS

feed-image Feed

maxima kitchen equipment

horecarama

Kerstpakket

Horeca grootkeuken shop

Maxaro keukens