weekmenu26We hebben een leuk weekmenu gemaakt, met tempeh en couscous, een venkelsalade, een Indonesische gado gado en rode kool. Veel afwisselends dus. Zoek je nog een kerstmenu? Dan kun je op de links hier rechts naast klikken!

Maandag

Vandaag maken we iets oosters: Jokes tempeh poesta. Lekker met rijst, gebakken taugé met sojasaus en knoflook en wat komkommer-atjar.

Dinsdag

Deze couscousschotel van Jessi is lekker kruidig, neem er een flinke aubergine voor. Serveer met bruine pita's, en een tahin-yoghurtdipsaus.

Woensdag

Miranda's venkel-komkommersalade met panko is bijzonder, maar niet moeilijk te maken. Serveer met aardappels uit de oven (bijvoorbeeld roseval) en een groenteburger.

Donderdag

Dit bietentaartje met brie en walnoten is hier favoriet. Serveer er een frisse salade bij van bijvoorbeeld friséesalade. Leuk voor kerstavond!

Vrijdag

Gado gado is eigenlijk best een zomers gerecht, maar vandaag mag het ook voor wie zijn tong uitsteekt naar kerst, tenzij je vandaag natuurlijk een enorm kerstmenu kookt.

Zaterdag

Jannika's pompoenrisotto met geitenkaas is echte comfortfood, maar iets feestelijks heeft het ook.

Zondag

Gestoofde rode kool, aardappels, veggiejus en vegaworstjes vormen een lekkere winterse maaltijd.

 

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

dekbeddiscounter