Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

à la carte of seizoensmenu

Recensie: vegetarische gerechten worden op de kaart met een 'V' aangeduid. Prettige bediening. 

Prijsindicatie

Voorgerecht 10 euro; hoofdgerecht tussen 15 en 20 euro

Adres

Arnhemseweg 341
055 542 04 41
Openingstijden: lunch di t/m vrij 12-14:30, diner: di t/m zo vanaf 16:30
Website: www.desmoezer.nl

contentmap_plugin

C. Klaster
Voor de lunch alleen twee vegetarische soepen. Verder niets vegetarisch! Als diner wel wat vega opties, maar niet meer dan in veel andere restaurants. Ook veel vis/vlees in dit restaurant. Begrijp daarom niet waarom dit op vegatopia.com staat. Kan wel, maar vermeld dan alle restaurants met vega gerechten.
Raimond
Afgelopen weekend aldaar egegeten na het lezen van de reacties op Vegatopia. We hebben de keuze voor een drie-gangen diner gemaakt. Het voorafje was heerlijk maar de 2e en 3e gang zijn ons erg tegengevallen. We hebben een klacht neergelegd ten aanzien van de risotto. Dit was een kleine hoeveelheid smakeloze pap met daarbij aardappels, stoofperen en salade als bijgerecht. Erg vreemd want we hadden toch risotto betseld?Na het diner hebben we beiden last van onze stoelgang gehad en dat was dus ook geen goed teken. Al om al een tegen valler.
Jeannette
Gisteren samen met mijn vriend gegeten bij de smoezer. In de omschrijving hierboven staat dat je alleen kunt reserveren vanaf 6 personen, maar dat klopt niet, ook voor 2 personen heb ik via de site kunnen reserveren. Via deze site ben ik dus bij dit restaurant terrecht gekomen en het was super! Gratis parkeren naast het restaurant, de deur werd voor je open gedaan, hele vriendelijke bediening. Net restaurant, goede stoelen, lekkere olijven en broodje vooraf gekregen. Veel keuze voor de vegetariers, de gerechten werden mooi gepresenteerd en de smaak was goed! Al met al echt een aanrader en qua prijs ook nog eens goed te doen.
Erik & Saskia Wannee
Al drie keer te gast geweest bij De Smoezer, en altijd is het een feest! Prettige sfeer en bediening, en alles is tot in de puntjes bereid. Goede zuivere smaken: nooit te scherp of te flauw. Goede ingrediënten in een dito ambiance.Er staan maar liefst vijf volwaardige vegetarische menu's op de kaart. En ook nog eens vijf vegetarische voorgerechten.En wat te denken van de originele recepten, zoals een zoete loempia als toetje? Altijd weer verrassend.Er is voldoende zitruimte, zodat je niet tegen anderman's stoel aan schuift als je even weg moet.Klein minpuntje is wel de ligging: dicht op een vrij drukke weg. 's Winters merk je daar achter dubbel glas weinig van maar 's zomers op het terras natuurlijk wel. Daartegenover staat dat het van buiten de stad eenvoudig te bereiken is.We hebben al heel wat restaurants in Apeldoorn bezocht, maar De Smoezer staat nog steeds op 1.De Smoezer heeft ook een afhaalservice.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Restaurantgidsredacteur gezocht

We zijn dringend op zoek naar versterking voor onze Restaurantgids.

restaurantgids thb

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht op de stad, trendy maar vooral gezellig

Leiden- Hoezo
dinsdag 12 maart 2019

 Creatieve vega(n) gerechten, fijne sfeer

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

kerstpakkettenidee

horecarama

Maxaro keukens

Kerstpakket