Open menu

Dit keer spotten we erg lekkere potjes mousse

Wat? De chocoladehemel dus, deze nieuwe desserts van Pots & Co. Voor chocohaters: er staat naast chocolade-hazelnoot en chocolade met karamel ook één met citroen in de schappen. Ze worden in het Engels 'puddings' genoemd, maar lijken niet op wat wij ons bij pudding voorstellen. Ze hebben de structuur van een heel stevige mousse.

De choco-hazelnoot vond ik het lekkerst. Er zit in tegenstelling tot veel kant-en-klare desserts geen gelatine in en worden verkocht in erg fraaie keramische bakjes die je kunt hergebruiken. Hysterisch lekker. De mousse dus, niet de bakjes. Je kunt gerust een heel potje uitlepelen in je eentje, elke avond zelfs wel, maar verstandiger is het er eentje te delen.

Is dat? Ja, lekker dus. Ik zou maar snel naar de winkel gaan.

Kost 't? 1,99

Waar gespot? Bij een AH XL, maar wij kregen een setje opgestuurd door een PRburo.

Door wie? Annemieke

Beoordeling

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar


Meer Gespot!

Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama