Open menu

jonathankarpathios

Dit keer spotten we een lekkere snack

Wat? Een vegetarische bitterbal, bedacht door kok Jonathan Karpathios.

Is dat? Hij was er al een poosje, maar we kwamen er niet aan toe hem bij de groothandel te halen. Een enthousiaste lezer mailde dat ze deze bitterbal met biet en kaas wel vijf sterren wilde geven in deze rubriek. Hij staat verspreid over het land op veel plekken ook op de kaart. Niet bij jou in de buurt? Kijk dan iemand met een groothandelpas even lief aan.
Wij proefden ooit een bietenbitterbal bij Jonathans restaurant Vork en Mes en als het dezelfde bal is als die van toen, rennen we ook heel snel eindelijk eens naar een verkooppunt.

Kost 't? De prijs hangt af van waar je ze koopt.

Waar gespot? Eetgelegenheden en groothandels.

Door wie? Ria en Annemieke

Beoordeling

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar


Meer Gespot!

Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

the Kitchenary

horecarama