Weekmenu169We hebben we een afwisselend weekmenu voor je gemaakt. We maken onder andere een tajine waar je geen tajine-pan voor nodig hebt, vegaburgers én calzone. Daarnaast hebben we een leuk Baskisch gerecht voor je, namelijk piperade met ei en nog heel wat meer inspiratie voor de komende week!

Maandag

Dit worteltaartje met gorgonzola is niet zo ingewikkeld om te maken, maar erg lekker en al een beetje lente-achtig door de tijm.

hartige_worteltaart

Dinsdag

Deze bonentajine met koriander is goed kruidig. Je hoeft er niet persé een tajinepan voor te hebben. Serveer met couscous.

vegetarische_tajine

Woensdag

Deze piperade met ei is lekker licht en snel klaar. Serveer met rijst.

Donderdag

Jolanda's rodekoolsalade is lekker fris. Je kunt hem ook een dag van te voren maken. Eet er aardappels en vegetarische worstjes bij.

rodekoolsalade

Vrijdag

Sams uienkruier is een goed begin van het weekend. Lekker met paddenstoelensoep.

Zaterdag

Heb je wel eens zelf calzone gemaakt? Annemieke legt uit hoe het moet.

Zondag

Svens pinda-bonenburgers zijn leuke veggieburgers om zelf te maken. Lekker op een hamburgerbroodje met witlofsalade erbij.

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

dekbeddiscounter